Siirry suoraan sisältöön

Tule kaveriksi ikääntyneelle -koulutusta Lemillä

Lemillä haetaan uusia vapaaehtoisia mukaan iloiseen porukkaan ikäihmisten seuraksi ja avuksi.

Syksyllä 2019 Lemillä käynnistyi Eksoten luotsaama vapaaehtoistoiminta ikäihmisten parissa. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Riia Karels auttaa vapaaehtoisia löytämään sopivan iäkkään autettavan, tarjoaa tukea ja toiminnanohjausta sekä järjestää vapaaehtoistoimijoiden vertaistapaamisia ja koulutusta Lemillä sekä yhteistä virkistäytymistä. Toiminnan tarkoituksena on tukea ikääntyneiden hyvää arkea ja torjua yksinäisyyttä. Toimintamallia on rakennettu Helmi Hyvää elämää ikääntyneenä -hankkeen, Lemin kunnan ja Eksoten yhteistyössä.

Parhaillaan Lemillä haetaan uusia vapaaehtoisia mukaan iloiseen porukkaan ikäihmisten seuraksi ja avuksi. Koulutus järjestetään Lemin Vanhassa pappilassa 5. maaliskuuta kello 17–19.

– Tule mukaan Lemin Vanhassa Pappilassa (Toukkalantie 5, 54710 Lemi) järjestettävään vapaaehtoistoiminnan koulutukseen. Koulutuksesta saat erinomaiset valmiudet vapaaehtoistoimintaan ikäihmisten parissa ja koulutuksen jälkeen voit toimia esimerkiksi ulkoilukaverina tai juttuseurana, Riia Karels kehottaa.

Koulutus on maksuton eikä vielä velvoita mihinkään. Koulutuksesta saa todistuksen, ja tarjolla on kahvit sekä maukas iltapala.  Ilmoittautuminen 2.3. mennessä ja lisätietoa: Riia Karels p. 040 139 0366 tai riia.karels@eksote.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *