Siirry suoraan sisältöön

Lemin kirkossa ei jumalanpalvelusta

Taipaleen seurakunta on julkaissut seuraavanlaisen tiedotteen koronaviruksesta aiheituvista toimenpiteistä:

Koronaviruksen vaikutus Taipaleen seurakunnan toimintaan

Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli ohjeisti alueensa seurakuntia koronavirustilanteen vuoksi 13.3.2020. Näihin ohjeisiin on tullut tarkennuksia 16.3.2020.

Taipaleen seurakunnassa pidetään jumalanpalvelus ainoastaan Savitaipaleen kirkossa, joka on Taipaleen seurakunnan pääkirkko.
Sanajumalanpalvelus toimitetaan ilman seurakuntalaisia, joiden on mahdollista osallistua siihen netin välityksellä.
Savitaipaleen kirkko on auki sunnuntaisin klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan. Kasteperheiden ja vihkiparien kanssa voidaan heidän niin halutessaan sopia myös toimituksen siirrosta uuteen ajankohtaan.
Kaikki kerhot, ryhmät, konsertit, kirkkokahvit, tilaisuudet ja tapahtumat perutaan 16.3. – 31.5. Myös Savitaipaleen Missiotori sulkee ovensa, seurakuntatoimistot ovat avoinna entiseen tapaan.

Tilannetta arvioidaan tarvittaessa uudelleen. Sen vuoksi on hyvä seurata sekä Taipaleen seurakunnan nettisivuja että Facebookia. Laitamme tietoa myös kirkollisiin ilmoituksiin.
Seurakunta tahtoo huolehtia poikkeusaikanakin jäsentensä hengellisistä ja henkisistä tarpeista. Yhteyden Taipaleen seurakunnan työntekijöihin saat sekä puhelimen että sähköpostin välityksellä. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät seurakunnan nettisivuilta.

Lea Karhinen, kirkkoherra

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *