Siirry suoraan sisältöön

Vanhasta pappilasta kunnanvirasto

Lemin kunta vuokrasi osan tilaelementtivirastostaan Taipaleen seurakunnalle väistötiloiksi. Kunnan työntekijät siirtyivät alta pois Vanhaan pappilaan. Koronaviruksen takia muutto ei ole sujunut ihan suunnitelmien mukaan, kunnanjohtaja Johanna Mäkelä kertoo.

Vanha pappila on jälleeen kunnanvirasto.

Vanha pappila on jälleeen kunnanvirasto.

– Tilaelementin osa siirtyi seurakunnan haliintaan 20. huhtikuuta, mitä ennen kunta muutti tiloista pois. Poikkeustilan takia suurin osa kunnan työntejöistä on tehnyt etätöitä, ja muutossakin olimme paikalla yksitellen, kunnanjohtaja kertoo.

Hänen omasta työhuoneestaan tavarat vietiin Vanhan pappilan yläkertaan, jossa hänen uusi huoneensa sijaitsee. Mutta se tarvittiin saman tien toisen työntekijän käyttöön, kun kaksi henkeä ei saa nyt työskennellä samassa huoneessa.

– Rakennustarkastaja Pekka Rantasen työhuone on Vanhan pappilan alakerrassa. Olen käyttänyt sitä silloin, kun olen kokouksien takia joutunut tulemaan työpaikalle etätöistä.

Johanna Mäkelä kertoo, että muutto Vanhaan pappilaan on vielä kesken ja talo sekaisessa kunnossa. Siksi pappilasta ei ole voitu tarjota tiloja muisto- ja muita tilaisuuksia varten kuntalaisille.

– Siitä olen kovin pahoillani, mutta tilanne on nyt tämä. Meillä oli tarkoituksena järjestää pappilassa avoimet ovet, mutta sekään ei nyt onnistu, hän pahoittelee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *