Siirry suoraan sisältöön

Tapiolan uutuuden ensi-ilta lauantaina

Ensi lauantaina kello 14 avautuvat Yksinäisten sydänten kerhon ovet Lemin Tapiolassa. Nuorisoseuran uuden näytelmän esitykset aloitetaan turvavälit ja muut turvatoimet huomioon ottaen.

Muiden muassa Arto Penttilä (vas.), Pentti Kauppi ja Arto Heimonen tuovat hauskuutta korona-aikaan. Kuva Sami Sivonen.

Muiden muassa Arto Penttilä (vas.), Pentti Kauppi ja Arto Heimonen tuovat hauskuutta korona-aikaan. Kuva Sami Sivonen.

Tapiolan saliin otetaan kerrallaan maksimissaan noin 70 katsojaa, jolloin tarvittavia korona-ajan turvavälejä voidaan noudattaa. Kahvila pysyy suljettuna, joten väliaikatarjoiluja ei ole.

Lippuvarauksia vastaan ottava Leena Uski on saanut silti havaita, että ihmiset ovat varovaisia, ja moni ei uskalla lähteä liikkeelle.

– Aika vähän varauksia on tullut, ensi-iltaan kuitenkin yli 40, kun yksi ryhmäkin on tulossa. Sunnuntain näytökseen varauksia on alle kymmenen, selvitti Uski lipputilannetta maanantaina.

Isompia ryhmätilauksiakin hän on saanut, mutta vasta kevättalvelle,

– Joka näytökseen syksylläkin joku on tulossa. Ja nyt lippuja voi luvata oveltakin, myös ensi-iltaan, Leena Uski toteaa.

Syksyn yhdeksän näytöstä ovat kaikki kello 14 alkavia päivänäytöksiä. Esityspäivät löytyvät nuorisoseuran omilta sivuilta.

Jukka Itkosen kirjoittamasta ja Sami Sivosen ohjaamasta Yksinäisten sydänten kerho -näytelmästä enemmän Lemin Kirjavan aiemmassa artikkelissa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *