Siirry suoraan sisältöön

Tuhkimo esitetään Tapiolassa

Lemin musiikkijuhlilla kesällä esittämättä jäänyt lastenooppera Tuhkimo nähdään lokakuun 22. päivänä seurantalo Tapiolassa.

Kuva: Hanna Hakkarainen

Kuva: Hanna Hakkarainen

Koronavarotoiminen takia katsojia otetaan vain rajoitettu määrä. Jotta oopperaa pääsee katsomaan, pitää katsomopaikka varata musiikkijuhlien verkkosivuilla olevalla lomakkeella. Esitys on ilmainen.

Gioachino Rossinin Tuhkimo on suosittu klassikkoteos, kaikille tuttu satu, jonka koskettava ja opettavainen tarina on kiedottu mitä kauneimpaan ja humoristisimpaan musiikilliseen muotoon. Tämä uudenlainen ja raikas toteutus tarjoaa teoksesta hauskan ja elämänmyönteisen nuoren tytön kasvutarinan, jossa lopulta voittavat ymmärrys, rakkaus ja anteeksianto. Ohjaus on nykyaikaisen mukaansatempaava, hauska ja täynnä iloisia yllätyksiä sekä sattumuksia, Musiikkijuhlat kertoo sivuillaan.

Lapsille ja koko perheelle lyhennetty versio Tuhkimosta sai ensi-iltansa Helsingin Taiteiden yössä elokuussa 2018. Versio soveltuu erityisesti 5–10-vuotiaille.

Lemillä nyt nähtävän esityksen on ohjannut ja sovittanut Anselmi Hirvonen. Tuhkimon roolissa on Suvi Larjamo ja prinssi Ramirona Joel Forsström.

Ooppera nähdään Tapiolassa torstaina 22. lokakuuta kello 18. Sen kestää noin tunnin. Väiaikaa ei ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *