Siirry suoraan sisältöön

Teatteritoiminta käynnistyy taas Lemillä

Lemin Nuorisoseura käynnistää syksyn teatteritoimintaa sekä näytelmäryhmässä että lasten teatteriharrastustyhmissä.

Teatteriryhmä lämmittää Yksinäisten sydäten kerho -näytelmän ja aloittaa uuden näytelmän harjoitukset. Kuva Sami Sivonen.

Viime syksynä Jukka Itkosen kirjoittaman Yksinäisten sydänten kerho -näytelmän näytäntökausi jäi kesken koronarajoitusten takia. Keväällä 2021 lasten teatteriryhmä toteutti Lumikki -näytelmän videotallenteena, jota katsottiin YouTubesta noin 130 kertaa.

– Yleisöä jäätiin kaipaamaan kovasti, ohjaaja Sami Sivonen toteaa nuorisoseuran tiedotteessa.

Uuteen harrastuskauteen lähdetään toiveikkain mielin. Tarkoitus on, että edellisvuoden näytelmä saataisiin lämmitettyä ja uuden näytelmän harjoitukset niin ikään käyntiin. Uusi näytelmä julkistetaan, kun työryhmä ja esityskauden ajankohta on päätetty.

Sami Sivonen kutsuu jo mukana olleet sekä uudet harrastajat keskiviikkona 18.8.2021 kello 18 Lemin Tapiolaan.

Lasten teatteriharrastusryhmät käynnistyvät torstaina 2.9.2021. Alakouluikäisille suunnattu ryhmä toimii torstaisin kello 17-18.30, ja toivottu yläkouluikäisten teatteriryhmä harjoittelee sen jälkeen kello 18.30 – 20. Molemmat ryhmät alkavat harjoitella näytelmiä, jotka julkistetaan myöhemmin.

.Syksyn toiminnassa noudatetaan viranomaisohjeistusta ja tarvittaessa muutoksia siihen tehdään nopeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *