Siirry suoraan sisältöön

Nälkäpäivä Savitaipaleen sateisella torilla

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Rankkasade yritti vesittää Nälkäpäivän toritapahtuman Savitaipaleella.

Mäntyperällä oli aamusella ihan kaunis ilma, kun eukko päätti lähteä torille musiikkiesityksiä kuuntelemaan.

Ja olihan ne Punaisen Ristin vohvelikahvitkin mielessä, mutta muutaman kilometrin ajettuani tie alkoi jo hävitä rankkasateeseen, ja torilla odottikin varsin alakuloinen näkymä. Oli arpateltta, oli vohveliteltta, oli tyhjät pöydät ja tuolit, ja katoksissaan värjöttelivät tapahtuman aikaansaaneet ihmiset)

Ukkokööri sai laulaa laulunsa kahden haitarin säestyksellä melkein tyhjälle torille,

mutta sateen hiukan heikentyessä alkoi väkeäkin kertyä.

Seppo Puranen sai säestää niin Liisa Kuivasta kuin yllätyskutsun duoon saanutta Pirkko Mattilaakin, sekä koko ohjelman päättäjäisiksi vielä Kari Jukkaraa, joka uskaltautui myös  ihan ensikertoja soololaulajaksi.Trumpettia soitti Sisko Taalikainen, joka ohjasi myös upeasti esiintynyttä mieskuoroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *