Siirry suoraan sisältöön

Yksinäisten sydänten kerho ei enää kokoonnu

Lemin nuorisoseuran näytelmäryhmän esityskausi kuivui koronan myötä kokoon. Kevään mittaan aletaan valmistella uutta näytelmää ensi talveksi, nuorisoseuran puheenjohtaja Jaana Sinkko kertoo.

Koronaviruksen viime talvena keskeyttämää näytelmää ”Yksinäisten sydänten kerho” harjoiteltiin syksyllä, mutta juuri kun esityskauden joulukuussa piti alkaa, viruksen omikron-muunnos sulki taas salit ja tapahtumat.

– Nyt rajoitusten loputtua olisi näytelmää taas voitu esittää, mutta harjoitustauko venyi liian pitkäksi, ja maaliskuulle näyttelijät ovat ehtineet sopia muita menoja, Sinkko kertoo.

Niinpä näytelmä poistuu ohjelmistosta. Uuden, ensi talvikaudella esitettävän näytelmän harjoitukset on tarkoitus aloittaa jo keväällä, ehkä jo maaliskuussa. Mikä näytelmä on, ei vielä paljasteta.

– Uusiakin näyttelijöitä tarvitaan, joten halukkaat voivat ilmoittautua vaikkapa minulle, Jaana Sinkko rohkaisee.

Lasten ja nuorten

teatteriryhmät taas vauhdissa

Hiljaista Tapiolan näyttämöllä ei kuitenkaan ole, sillä lasten ja nuorten teatteriryhmät ovat kokoontuneet harjoituksiinsa tammikuusta lähtien. Ryhmien tuotoksia esitetään yleisölle jossain muodossa kevään aikana.

Tapiolassa myös tanhutaan: maanantaisin kokoontuu aikuisten tanhuryhmä ja tiistaisin alle kouluikäisten ryhmä, johon ovat tervetulleita myös eka- ja tokaluokkalaiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *