Siirry suoraan sisältöön

Lemiläiset talvisodassa

Kahden vuoden koronaviivästyksen jälkeen Lemin Kotiseutuyhdistys järjestää yhdessä lemiläissyntyisen sotahistorian harrastajan Paavo Okon kanssa luennon ”Lemiläinen konekiväärikomppania talvisodassa”.

Luennossa käsitellään ja kerrotaan Lemillä perustetun konekiväärikomppanian vaiheista talvisodassa, aina sen perustamisesta Moskovan rauhan tuloon saakka. Tämän lisäksi kerrotaan Stalinin johdolla käydystä kokouksesta Neuvostoarmeijan komentajille huhtikuussa 1940, jossa aiheena oli Suomen talvisota.

Luento pidetään 13.3.2022 kello 15 Nuorisoseurantalolla Tapiolassa (Tapiolankatu 5, Lemi).

15:00 – 15:45 Lemiläisen konekiväärikomppanian talvisota
15:45 – 16.15 Väliaika, kahvi
16.15 – 17:00 Lemiläiset talvisodassa jatkuu

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *