Siirry suoraan sisältöön

Juha Koivistosta uusi Lemin Esko

Juha Koivisto kantaa Lemin Eskon kunnianimeä seuraavat kaksi vuotta. Valinta julkistetettiin kesätorin avajaisissa lauantaina.

Vastavalittu Lemin Esko sai runsaasti onnitteluja, etenkin Huttulan kyläläisiltä.

– Nyt julkistettava Lemin Esko on pitkään vaikuttanut Lemin kunnan luottamustehtävissä ja järjestöaktiivina Huttulan kyläyhdistyksessä, Kotajärven Pallossa ja Lemin musiikkiyhdistyksessä, valintaa perusteli kunnan sivistyslautakunnan puheenjohtaja Veli-Pekka Okko.

Valinnan teki sivistyslautakunta. Valittavan tuli olla olla ansioitunut Lemin kunnan asukas. Hänen tehtävänsä kahden vuoden aikana on edustaa Lemiä eri tilaisuuksissa.

Juha Koivistolla on takanaan vuosia niin kunnan kuin järjestöjen tehtävissä. Lemin musiikkiyhdistyksen pitkäaikaisesta sihteeristä tuli vuoden alussa yhdistyksen puheenjohtaja.

– Olen hämmentynyt saamastani kunniasta. Lemillä on monia, joille kunnia olisi sopinut. Kiitos kuuluu kaikille talkoolaisille, kukaan ei saa yksin asioita aikaan, Koivisto totesi kiitossanoissaan.

Lemin Eskon pellavapaidan Juha Koiviston ylle puki paidan ommellut Ritva Laurikainen. Kunnan hyvinvointikoordinaattori Kati Ahonen odotti kukkien kanssa vuoroaan.

Lemin kesätorikausi avattiin koleassa poutasäässä. Myyjiä oli täysi rivi ja väkeäkin runsaasti. Samalla avattiin Lemin vilkas tapahtumakesä.

– Kahden ”kuivan” kesän jälkeen luvassa on todella paljon tapahtumia, hyvinvointikoordinaattori Kati Ahonen totesi.

Viikon päästä kesätorilla istutetaan kirsikkapuita. Muun muassa kirjaston eteen on merkattu paikat 17 puulle.

Taimien vaihtotori kuului kesän avaukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *