Siirry suoraan sisältöön

Kirkonlylän kohteet kauniisti kartalle

Milja Talvikki Nikamaa sijoitti Lemin kirkonkylän keskeiset rakennukset ja muut kohteet maalaamalleen kartalle. Ilmaiskarttaa vaikkappa turistien käteen on jaossa ainakin kirjastossa ja kotiseutumuseolla.

Milja Talvikki teki kartan oppilastyönä Kymenlaakson opiston visuaalisen viestinnän kurssilla.

– Opiskelin visuaalista viestintää Kymenlaakson opistossa, ja kurssin yksi tehtävä oli laatia kartta. Tein sen sitten Lemin kirkonkylästä, hän kertoo.

Kartalla ovat kaikki kirkonkylän julkiset ja liikerakennukset, useimmat niistä piirrettyinä. Kartta opastaa myös kauempiin kohteisiin: Jalkosalmen lavalle ja Huttulan tuulimyllylle.

Milja Talvikki painatti karttaa omakustanteisesti A5-kokoisina kortteina ja vei niitä ensimmäiseksi kirjastoon ja kotiseutumuseolle ilmaisesti jaettavaksi. Kartan takapuolella on kuitekin pyyntö tukea häntä vierailemalla tejkijän kotisivuilla miljatalvikki.fi ja seuraamaan hänen Youtube-kanavaansa, jolla hän opastaa erilaisiin kädentaitoihin. Mm. videot roomboxien rakentamisesta sopivat erityisen hyvin myös lasten kanssa katsottaviksi, hän toteaa.

Osa Milja Talvikin Lemin-kartasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *