Siirry suoraan sisältöön

Hyvää palautetta ja kolme stipendiä Kanistereille

Lemin nuorisoseuran nuorten näytelmäryhmä Kanisteri sai Kankaanpään Ramppikumme-tapahtumasta ison näyttämön kokemusta, hyvää palautetta ja kolme stipendiä.

Yksi stipendin pokanneista oli Konsta Jukanen, joka hoiti näytelmän ääni- ja valoajon Kankaanpää-talon laitteistolla lyhyen perehtymisen jälkeen. Kuva Jaana Sinkko.

Sipendin saivat näyttelijätyöstä Jenni Holopainen ja Meri Vappula, sekä näyttämötekniikasta Konsta Jukanen.

Koko 11-henkiselle Kanisteri-ryhmälle annettiin hyvää palautetta päivien raadilta, ja ryhmä sai myös runsaasti kokemusta uudessa ympäristössä esiiintymisestä.

– Näyttämö oli isompi kuin Tapiolassa nouseva katsomo oli nuorille myös uutta. Omia lavasteitta ei Kankaanpäähän viety, vaan näytelmään lainattiin toisen ryhmän lavastusta. Hyvin näytelmä sujui ilman yhtään harjoitusta paikan päällä, nuorioseuran puheenjohtaja Jaana Sinkko kertoo.

Uuteen laitteistoon tutustui myös ääni- ja valoajosta vastannut Konsta Jukanen. Hänelle tarjottiin mahdollisuutta apuun ammattilaisilta, mutta Konsta halusi hoitaa työnsä itse.

Tuomariston hyvän palautteen lisäksi Kanisterin palkitsi myös yleisö, joka tykkäsi näkemästään Ei elämää vaan koulua varten –näytelmästä. Esitys on nähtävissä Ramppikuumeen Yotube-kanavalla.

Ramppikuumeen parhaaksi rymäksi ja kiertopalkinnon voittajaksi raati valitsi imatralaisen Teatteri Vaientamattoman Huuto-ryhmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *