Siirry suoraan sisältöön

Lemillä mennään syksyllä Valelääkärille

Lemin nuorisoseuran näytelmäryhmä on jo valinnut ensi esityskauden näytelmän. Se on Matti Martikaisen vuonna 2011 ensi-iltansa saanut Valelääkäri.

Näytelmässä on yhdeksän roolia miehille ja viisi naisille. Mukaan mahtuu siis uusiakin innokkaita tekijöitä, joiden perään nuorisoseura kuuluttaa Facebook-sivuillaan.

– Toivomme pikaista yhteydenottoa, jotta näytelmän ohjaaja Sami Sivonen osaa sovittaa sen oikella määrälle näyttelijöitä, nuorisoseuran puheenjohtaja Jaana Sinkko sanoo.

Häneen saa yhteyden numerossa 0503587072.

Talonmiehestä

terveyskeskuslääkäriksi

Valelääkäri-komedian aihe on ajankohtainen. Sen tapahtumat sijoittuvat pieneen itäsuomalaiseen kuntaan, jossa on jatkuva puute lääkäreistä. Potkut saanut Vantaan terveyskeskuksen talonmies/laitosmies hakee hetken mielijohteesta terveyskeskuksen lääkärin paikkaa väärennetyillä papereilla ja saakin sen.

Vitikainen onkin suosittu ja pidetty lääkäri, koska hän kuuntelee potilaiden vaivoja, juhlii näiden merkkipäiviä ja käyttäytyy muutenkin toverillisesti ja tasavertaisesti. Valelääkäri toimii virassaan jonkin aikaa, kunnes johtavan lääkärin epäilyt Vitikaisen ammattitaidosta heräävät. Muutamat toheloinnit sitten katkaisevatkin lupaavan tohtorinuran.

Näytelmä on saanut ensi-iltansa vuonna 2011 Sonkajärvellä Paisuan Tuajamateatterin esittämänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *