Siirry suoraan sisältöön

Viihdekonsertti vetää musiikkijuhlille

Reilun kolmen viikon päästä vietettävien Lemin musiikkijuhlien lipunmyynti on lähtenyt verkalleen käyntiin, juhlien toiminnanjohtaja Karoliina Junno-Huikari kertoo.

Juhlien uusi toiminnanjohtaja Karoliina Junno-Huikari ja uusi taiteellinen johtaja Jussi Vänttinen kuvattuina viime kesän juhlilla.

Parhaiten kaupaksi ovat menneet liput juhlat päättävään Tähtisumua-viihdekonserttiin, jossa esiinntyvät sopraano Angelika Klas ja Antti Sarpilan, Seppo Hovin ja Hannu Rantasen Stardust-kokoonpano.

Viihdemusiikin ja operetin tulkitsija Angelika Klas toimii tangomusiikkiin erikoistuneen Kotaja Quintetin solistina; Lemillä häntä säestää Stardust-trio.

Konsertissa kuullaan ikivihreitä operetti-, musikaali- ja viihdesävelmiä sekä jazzlassikoita Seppo Hovin tarinoiden kera. Seppo Hovi on täyttänyt Lemin koulukeskuksen jo kerran, vuonna 2008, jolloin hän esiintyi yhdessä basso Jaakko Ryhäsen kanssa.

Konsertti on samalla Lemin osuuspankin 110-vuotisjuhlakonsertti, johon pankki on varannut ison määrän lippuja.

Musiikkijuhlien 40-vuotisjuhlavuosi tarjoaa paljon muutakin.

Jussi Vänttisen laatima ohjelma on aivan ihana, paljon konsertteja, joista moni myös ilmainen, Karoliina Junno-Huikari muistuttaa.

Juhlien ohjelmaan voi tutustua tästä linkistä. Sen kautta pääsee myös ostamaan liput Ticketmasterista. Lippuja saa ennakkoon myös Lemin kirjastosta,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *