Siirry suoraan sisältöön

Valelääkärille lisää näytöksiä

Lemin hyvinvointiasemalle lääkärin vastaanottoa ei ole luvassa, mutta Tapiolan Valelääkärille aikoja on lisätty.

Valelääkäri (Jussi Sinkko) ja hoitaja (Merike Koiv) ottavat vastaan Tapiolan näyttämöllä. Kuva Pirjo Nykänen.

Nuorisoseuran näytelmä on osoittaunut kassamagneetiksi: syyskauden kaikki näytökset on varattu täyteen. Samalla näytöksiin tultaessa varattuja lippuja on joutunut jonottamaan ulkona, kun eteistilat ovat ahtaat. Nuorisoseura kehottaakin Facebook-sivuillaan tulemaan esityksiin ajoissa.

Lisää näytöksiä on luvassa kevätkaudelle. Uuden vuoden ensimmäinen ”vastaanotto” on sunnuntaina 21. tammikuuta kello 17, seuraavat lauantaina 28. tammikuuta kello 14 ja sunnuntaina 29. tammikuuta kello 17. Kaikkiaan tammi-maaliskuulle on nyt sovittu 11 esitystä. Niiden ajat löytvät Facebookista ja nuorisoseuran verkkosivuillta. (Lemin KIrjava ei niitä ensivilkaisulla verkkosivuilta löytänyt, siksi juttua korjattu kello 14.06.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *