Siirry suoraan sisältöön

Valtatien joulutulet syttyvät jälleen

Lemin ja Savitaipaleen maaseutunuoret sytyttävät yhteistuumin perjantaina tulia Valtaitie 13:n varteen joulumatkalaisia ilahduttamaan.

Joulutulet ovat ruuan tuottajien tervehdys kuluttajille. Kuva Siru Lavikka.

Maaseutunuorten joulutulet on kaikkien tuottajien kiitos kuluttajille siitä, että ruokapöytään ja liiteriin valitaan kotimaista niin arkena kuin juhlana. Viime vuosien ajan joulutulet ovat kiitoksen lisäksi toivottaneet koko kansalle ruokarauhaa – nautitaan ja arvostetaan sitä ruokaa, jota lautasella on. Syö mitä syöt – minä tuotan. 

Joulutulia syttyy ympäri maan perjntaina 22. joulukuuta. Lemillä ja Savitaipaleella päätettiin lisätä valon määrää ja ryhtyä yhteistyöhön joulutulien järjestelyissä. Tänä vuonna tulet syttyvät kahden kunnan alueella ainakin Heikkerintien varrelle Lemille ja Savitaipaleen jo perinteiseen joulutulipaikkaan Kaskeinmäelle (Viuhonpääntie 11). 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *