Siirry suoraan sisältöön

Kolmatta kanttoria ei enää haeta

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvosto päätti keskeyttää toistaiseksi Taipalsaaren kirkkopiirin kanttorin haun, kun viidennelläkään hakukerralla virkaan ei ollut hakijoita. Virka on ollut avoinna syksystä 2022 lähtien.

Kirkkoneuvosto katsoi, että viran auki julistaminen ei ole enää mielekästä, kun kanttoreista on pulaa. Seurakunnan sisäisillä järjestelyillä ja tarvittaess ulkopuolista työvoimaa palkkaamalla välttämättömät tehtävät saadaan hoidettua. Junalanpalvelusaikojen porrastaminen vähentää osaltaan ulkopuolisen työvoiman tarvetta.

Savitaipaleen kirkkopiirin nuorisotyönohajaajan virka oli niin ikään haettavana. Siihen tuli kaksi hakemusta, mutta kumpikaan hakija ei täytä tehtävän kelpoisuusehtoja. Kirkkoneuvosto päätti jatkaa hakuaikaa helmikuun 23. päivään saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *