Siirry suoraan sisältöön

Ryhmämatkalaiset suuntaavat Tapiolaan

Lemin nuorioseuran Valelääkäri-näytelmä palasi tänään sunnuntaina joulutauoltaan ja sitä todisti jälleen täysi katsomo, muun muassa ryhmämatkalaisia kolmella bussilla.

Sunnuntain näytöksestä lähdettiin kotimatkalle muun muassa kolmella bussilla. Kuva Pirjo Nykänen.

Yle kertoi viime tiistaina uutisessaan, kuinka ryhmämatkalaiset eivät enää jaksa käydä teatterissa ja yleisö on etsittävä muualta. Asiaa oli selvitetty Lappeenrannan kaupunginteatterissa, jossa ilmeisesti ei tiedetty, minne ryhmät ovat hävinneet. Eivät sen kauemmaksi kuin Tapiolaan Lemille

– Bussilasteittain on ryhmiä tulossa, ja jo nyt sunnuntaina tulee kolme ryhmää. Melkein kaikkiin tämän kevään näytöksiin on tulossa ainakin yksi ryhmä, useimpiin kaksi tai kolme, lippuvarauksia hoitava Leena Uski kertoi launtaina.

Jo syyskaudella ryhmät löysivät Tapiolan näytelmän, joka on tekemässä kaikkien aikojen yleisöennätyksen. Katsojia oli yli 1500, ja sama tahti jatkuu.

– Liput kannattaa kyllä varata ajoissa, sillä enää on oikeastaan vain maaliskuun esityksissä tilaa ja sieltäkin on jo 10.3. esitys varattu täyteen, Leena Uski kehottaa näytelmästä kiinnostuneita.

Valelääkärin esitysajat ja varaustilanne selviää nuorisoseuran verkkosivuilta. Tässä sinne linkki.

Valelääkäräri pääsi taas tositoimiin. Alkamassa on kiireinen kevätkausi. Kuva Pirjo Nykänen.

Juttua päivitetty 21.1. kello 17.52: lisätty kuva retkibusseista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *