Siirry suoraan sisältöön

Kelkkoja, pörinää ja hyörinää Heituinlahdessa

Teksti ja kuvat Jari Lantta

Lauantaina helmikuun 10. päivänä vietettiin iloista koko perheen kelkkatapahtumaa Heituinlahden Urkilla eli Jakeluasema SEOlla Savitaipaleella.

Tapahtuma oli Savitaipaleen moottorikelkkakerhon ja SEO Heituinlahden järjestämä, ja talkoolaisina osallistui vat monet muutkin tahot. muiden muassa SPR:n Savitaipaleen osasto, Myyrän Seppo keitti rokkaa, Sini Inkilä valokuvasi, juonnosta vastasi Henri Paukkunen jne…

Kelkkatapahtuma sai suuren suosion sekä osanottajien ja  asianharrastajien että yleisön keskuudessa. Leikkimieliseen kisaan osallistui lähes kymmenkunta kelkkaa yleisessä sarjassa ja muussa sarjassa kolme kisailijaa. Kisailijoille tarjolla oli kohtuullisesti mainetta ja kunniaa, sekä iloista yhdessäoloa.

Urkille väkeä tuli vallan runsaasti; puolenpäivän arvio on noin neljästäkymmenestä lumikiitäjästä, joita tuli useammasta naapurikunnasta ja jopa myös kauempaakin. Katselijoita, pörinän kuuntelijoita ja lennokkaan liikkeen ihmettelijöitä oli likemmäs 200, Heitsan kylältä, Savitaipaleen alueelta ja myös kauempaakin.

Kelkkatapahtuma tai muut vastaavat toiminnat eivät synny itsestään. Tarvitaan niin Sisua, Sydäntä kuin myös Sopua,  jotta tapahtumat saadaan järjestettyä ja toiminnat onnistuvat hyvin. Erittäin suuret kiitokset  tapahtuman suunnittelijoille toteuttajille ja järjestäjille ja myös tapahtuman yleisölle. Hyvin oli elävän oloista ja mukavaa toimintaa, jota kylillä ja Savitaipaleella tarvitaan

Kiitos järjestäjille ja tekijöille!

Jari Lantta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *