Siirry suoraan sisältöön

Näyttelyiden maaliskuu

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Mäntyperän eukko katseli juuri leminkirjavien sivuilta Juha Koiviston upeaa luontonäyttelyä, ja harmitteli ettei tuota enää omaksi kamarinäyttelyksi saa, ne ajat ovat olleet ja menneet. Hienoa, että tulee aina uusia taitajia ja silmiä nähdä luonnon pienet ihmeet.

Savitaipaleella käsityöasemalla luonnon kauneus on taiteiltu lautasille ja pikku tauluihin, kun Sari Kantonen on tuonut sinne aivan huikean ihania posliinimaalattuja omenankukkia, sinitiaisia ja jopa hurmaavan lumiukon.

Sokkeloisilla seinillä katsottavaa on paljon, ja  pöytätasollakin heti sisään tullessa.

Posliinimaalauksia voi käydä ihailemassa 21.3 saakka. Käsityöasemalla neuvotaan myös sukkien neulomista, ja ikkunanäyttelyssä voi ihailla kuultokudoksia. Käsityöasema (paloasemaa vastapäätä) on avoinna maanantaisin kello12-15 ja torstaisin kello 10-15

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *