Siirry suoraan sisältöön

Nuorisoseura kutsuu leirille ja teatteriin

Lemin nuorisoseura järjestää kesäkuussa 7-12-vuotiaille lapsille viisipäiväisen esittävän taiteen leirin. Ilmoittautuminen leirille on jo mahdollista.

Seurantalo Tapiolassa järjestettävällä päiväleirillä tutustutaan monipuolisesti esittävän taiteen eri aloihin: teatteriin, tanssiin ja musiikkiin. Leirillä ei unohdeta myöskään kädentaitoja, leikkejä ja ulkoilua.

Leiri on kaikille 7-12-vuotiaille avoin, eikä osallistujilta vaadita tietyn lajin tai taiteenalan harrasteneisuutta tai erityistaitoja. Leiri päätetään Hetki taiteilijana -esitykseen, jota kotiväki voi tulla seuraamaan.

Leirin järjestää Lemin nuorisoseura yhdessä Saimaan nuorisoseurojen kanssa. Osallistumismaksu on 100 euroa, mikä sisältää ohjelman, materiaalit, ruokailiut ja T-paidan. Ilmoittautumisia otetaan vastaan sunnuntaihin 19. toukokuuta saakka verkossa osoitteessa saimaa.nuorisoseurat.fi/luovalava.

Teatteria vielä tarjolla

Lemin nuorisoseuran nuorten ryhmä Kanisterit esittivät viikonloppuna näytelmänsä Kirsikkapommi. Jos ei ehtinyt sitä silloin näkemään, uusi tilaisuus tarjoutuu ylihuomenna lauantaina 20. huhtkuuta. Silloin nuoret nousevat näyttämölle Lappeenrannan kaupunginteatterissa. Esitys alkaa kello 13. Lipun siihen ja Taidekoulu Estradin esitykseen voi ostaa ennakkoon teatterin lippukaupasta vaikkapa tämän linkin kautta.

Nuorisosuran lasten ryhmä on myös harjoitellut näytelmän. Majoneesikatastrofi-näytelmä esitetään Tapiolassa kolme kertaa toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna: torstaina 2.5. kello 18, lauantaina 4.5. kello 14 ja sunnuntaina 5.5. kello 14.

Eikä tässä vielä kaikki nuorisoseuran teatteritarjonta: seura järjestää teatteriretken Sonkajärvelle ensi viikon sunnuntaina 28. huhtikuuta. Paisuan Tuajamateatteri on talven hittinäytelmän Valelääkärin käsikirjoittajan Matti Martikaisen ”oma” teatteri. Sille hän on nyt kirjoittanut ja ohjannut näytelmän Pässinpäät päivänpaisteessa.

Lemiltä retkeillään katsomaan näytelmän ensi-iltaa. 50 euron retkihintaan saa kyydin, lipun ja väliaikakahvit. Ruokailu matkalla on kustannettava sen päälle itse. Ilmoittautumisia toivotaan pikaisesti numeroon 0503587072.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *