Siirry suoraan sisältöön

Mäntyperän pihapolku kutsuu

Mäntyperän pihakasvipolku Savitaipaleella on vapaasti kaikkien kuljettavissa. Sen varrella on satoja nimilapuin vatustettuja kssveja, luonnonkasvit omilla paikoillaan ja väliin istutettu tai kylvetty puutarhakasveja. Polun varteen ovat paikan löytäneet myös satuolennot luonnosta kertomaan.Lintutornin alatasanteella on asiaa linnuista ja muista luonnon ihmeistä sekä kesäinen arvauskilpailu. Tien laidasta löytyy kuntovihko. Arvonnoissa on odotettavissa luotopalkintoja.

Mäntyperän näyttelykamarissa on myös pienimuotoinen luontopuoti, missä on saatavana esimerkiksi sappisaippuaa ja pesupähkinöitä.

Mäntyperällä on mahdollisuus myös erilaisiin luontopäiviin kasvien, lintujen tai vaikkapa perhosten tiimoilta. Varmista myös näyttelyn aukiolo, puhelin on 050 537 3903.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *