Siirry suoraan sisältöön

Lemin musiikkijuhlat jälleen menestys

– Ei voi olla vaikuttumatta siitä, kuinka paikkakunnalla kaikki yhdessä tekevät yhteistä tapahtumaa. Sitä ei voi millään korvata, kommentoi saksofonisti Jukka Perko Lemin musiikkijuhlia. Hän oli yksi tänään sunnuntaina päättyneen tapahtuman taiteilijoista yhdessä mm. pianisti-säveltäjä Kirmo Lintisen ja sopraano Johanna Rusanen-Kartanon kanssa.

Lemin nelipäiväisen musiikkitapahtuman yhteen laskettu kävijämäärä oli noin 3.100 henkeä, mikä ylitti reilusti järjestäjien asettaman tavoitteen. Myös pienen budjetin juhlan taloudellinen tulos näyttää ylittävän ennakkoarvion, kertoo juhlien taiteellinen johtaja Päivi Loponen-Kyrönseppä.
– Täydestä sydämestä, kiteyttää juhlan annin kahteen sanaan kaikkien konserttien kävijä, joka ilahtui, kuinka juhlat löytävät aina uutta annettavaa teeman silti vaihtumatta.
– Lauluteemalla jatketaan ensi vuonnakin, lupaa Loponen-Kyrönseppä. Valmiina on jo paljon suunnitelmia ja ensi vuoden tunnuslause: ”Parasta kaikesta – Lemin musiikkijuhlat eivät erottele vaan tuovat yhteen”.
28.-31.7.2011 pidettävien seuraavien juhlien lipunmyynti alkaa jo syksyllä.

Ville Rusanen ja Johanna Rusanen-Kartano hurmasivat yleisönsä mm. lauantaiaamun torikonsertissa.