Siirry suoraan sisältöön

Omaishoitaja-yhdistys esittäytyy

Etelä-Karjalan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n työntekijät ovat tulossa avoimien ovien periaatteella  Lemin seurakuntatalolle tiistaina 7. syyskuuta klo 10-14. Tapaamisen tavoitteena on se, että omaistaan hoitavat, läheisistään huolehtivat ja kaikki omaishoidon asioista kiinnostuneet tulisivat tutustumaan yhdistyksen työntekijöihin ja keskustelemaan.
Samalla yritetään kannustaa ihmisiä lähtemään liikkeelle ja madaltaa kynnystä osallistua jaksamista tukeviin tilaisuuksiin. Tilaisuus
järjestetään yhteistyössä Lemin seurakunnan diakoniatyön kanssa, kertoo projektivastaava Sikketiina Rönty.

Avoimien ovien yhteydessä järjestetään myös ”soppapäivä” eli tarjolla seurakuntatalolla on lihakeittoa, leipää, maitoa/piimää ja kahvia/teetä. Ruoka on kuumana klo 11-13. Ruoka-annos maksaa kolme euroa ja syömään voivat tulla sekä omaishoitajat että heidän hoidettavansa

Sopalle osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan 3.9. mennessä*: Sinikka Komi, puh. 040 740 5440.