Siirry suoraan sisältöön

Kansantaideyhdistys suunnittelee näyttelyä

Savitaipaleella perustetun Kansantaideyhdistyksen historiallinen ensimmäinen syyskokous pidettiin sunnuntaina kirkonkylän Puukoulun taideluokassa. Aloittelevaan yhdistykseen on liittynyt reilu 30 henkeä, ja sen tarkoituksena on edistää taiteiden harrastusta ja tuoda harrastajia yhteen. Yhdistyksessä suunnitellaan yhteisnäyttelyitä, eikä mitään harrastajataiteen alaa suljeta pois.

Ensi kesäksi on jo suunnitteilla näyttely, johon osallistuminen edellyttää ilmoittautumista maaliskuun loppuun mennessä. Lisätietoja voi kysellä hallituksen jäseniltä. Näyttelypaikka lienee viimekesäiseen tapaan Paimensaaren tutuksi tullut Matti J. Raution ja Eeva Jokipellon Galleria.

Varoja toimintaan kerätään jäsenmaksuilla (nyt 10 euroa/vuosi), myyjäisillä, avustuksilla ynnä muuten.

Yhdistyksen hallituksessa ovat Ari Lindqvist, Petri Halttunen, Elsi Hirvi, Eeva Jokipelto, Pertti Kuorttinen ja sihteerinä Kaarina Lindqvist. Toiminnantarkastajiksi valittiin Maiju Hölsä, varalle Risto Laine.

SL

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *