Siirry suoraan sisältöön

70-vuotias juhlii bändi-illassa

Lemin 70-vuotias 4H-yhdistys juhlii huomenna lauantaina nuorekkaasti. Ensin kutsutaan väki perhekunnittain Kuukanniemen koululle, jossa ohjelmaa ja tekemistä on tarjolla kello 12-14. Sitten illalla kello 18 alkaen vietetään bänditapahtumaa kirkolla Tapiolassa.
Renne Hirsimäen yhdessä 4H-yhdistyksen kanssa tuottamassa tapahtumassa soittaa kolme bändiä akselilta Lemi-Lappeenrata: Discohell, Raivola ja Courabou. Molempiin 4H-tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja molemmat ovat päihteettömiä tilaisuuksia.

Sunnuntaina tonttupolulle

Ja sitten sunnuntaina kaikenikäisten askeleet johtavat Lemin museotuvalle, jossa tunnelmallinen tonttupolku kutsuu kello 16-18. Saunan, riihen ja muiden rakennusten nurkilla lymyävät tontut ja muut joulun ihmeet – Joulupukkikin on luvannut tulla paikalle.
Lisäksi löytyy paljon jouluista ostettavaa leivonnaisista ja piparkakkutaloista käsitöihin. Puurokattila on kuumana, samoin tarjolla on lämpimiä juomia.
Polun rakentavat Lemin kotiseutuyhdistys ja Iitiän martat.