Siirry suoraan sisältöön

Lapset kysyvät: Kapanen vai Kapanen?

Kuka matki ja ketä? Vuonna 1998 syntynyt Marko Juhani Kapanen vai vuonna 1978 syntynyt Niko Klaus Petteri Kapanen?

Lemille tuli hämmästystä kun esille tuli yht’äkkiä kysymys: Kumpi matki kumpaa? Lemillä asuu kissa nimeltä Marko Juhani Kapanen joka sattumoisin näyttää suomalaiselta jääkiekkohyökkääjä Niko Klaus Petteri Kapaselta. Kissaa kutsutaan myös  Kapaseksi. Onko tämä vain pelkkää sattumaa vai onko asialle jokin selitys? Tutkijat päättivät ottaa asiasta selvää.

Vaikka Niko Kapanen syntyikin 20 vuotta ennen Kapasta, ei ole todisteita siitä, että Kapasen nimi olisi matkittu Niko Kapasesta.-Kapasen nimi on oikeasti otettu Sami Kapasesta, Kapasen omistajat Kaija Lankia ja Pentti Pitkänen toteavat.

Ovatko he sitten erittäin kaukaista sukua, siitä ei ole tietoa.Ainakin heissä on paljon samankaltaisuutta. Mutta löytyy niitä eroavaisuuksiakin esim. Kapasella on pidempi turkki (luultavasti), Kapasella on häntä Nikolla ei (ehkä), Kapanen syö kissanruokaa toisinkuin Niko (ei varmaa) ja Kapanen käy ulkona jos tulee hätä, mutta Niko menee vessaan (ainakaan kukaan ei ole nähnyt että hän olisi tehnyt ulos).

Marko Juhani Kapanen.

Niko Klaus Petteri Kapanen. Kuva: sporstspundit.com

1 kommentti artikkeliin “Lapset kysyvät: Kapanen vai Kapanen?”

  1. M.J. Kapasen alkuperäisenä adoptioäitinä haluan oikaista tiedon sukunimen alkuperästä (kissan osalta). Esikuvana oli itse asiassa Hannu Kapanen, ei Sami eikä Niko. Etunimistä on kiittäminen sitten ihan toista tahoa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *