Siirry suoraan sisältöön

Perusturvalautakunnalla viimeinen kokous

Lemin kunnan perusturvalautakunta pitää tänään torstaina viimeisen kokouksensa. Sillä päätettävänä olleet asiat ovat siirtyneet Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirille Eksotelle, pieneltä osin niiden parissa jatkaa kunnanhallitus.

Viimeisen kokouksen listalla on lähinnä tiedoksi merkittäviä asioita, mm. seurantaraportti Lemin kunnan saamista palveluista. Illan ohjelmaan kuuluvat myös täytekakkukahvit.

Viimeisen perusturvalautakunnan puheenjohtajana on toiminut Paula Tuominen (kok), jonka henkilökohtainen varajäsen on ollut Annikki Lahtinen, varapuheenjohtaja on ollut Hannu Hakonen (kesk, Kyösti Väisänen), ja jäsenet ovat olleet Jaana Kapiainen (kesk, Marjo-Riitta Laitinen), Rauni-Maaria Kesälahti (kesk, Tuija Topra-Karppanen), Matti Lehtonen (sdp, Risto Pietiläinen vihr), Esa Narvola (kok, Esa Suomalainen) ja Sari Hannele Korhonen (sdp, Juha Koivisto ps). Juha Koivisto on toiminut myös kunnanhallituksen edustajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *