Siirry suoraan sisältöön

71 erosi Taipalsaaren seurakunnasta

Runsas kirkosta eroaminen pienensi Taipalsaaren seurakuntaa päättyneenä vuonna, eikä muuttovoitto ja kuolleisuutta korkeampi syntyvyys pystyneet tasaamaan tappiota.

Seurakunnasta erosi 40 miestä ja 31 naista, yhteensä 71 henkeä. Kirkkoon liittyi vuoden aikana kolme miestä ja kaksi naista, yhteensä viisi henkeä. Seurakunta menetti näin nettona 66 seurakuntalaista.

Paikkakunnalle muuton myötä seurakunta sai 222 uutta jäsentä, joista 115 oli miehiä ja 107 naisia. Taipalsaarelta pois muutti 202 seurakuntalaista, miehiä ja naisia saman verran eli 101. Muuttovoitoksi kirjattiin näin 20 seurakuntalaista.

Seurakuntaan kastettiin vuoden aikana 17 poikaa ja 12 tyttöä, yhteensä 29 lasta. Seurakuntalaisista kuoli 11 miestä ja 13 naista, yhteensä 24 henkeä. Tätä kautta seurakunta kasvoi siten viidellä hengellä.

Vuoden lopussa Taipalsaaren seurakunnan jäsenmäärä oli 4.235 henkeä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *