Siirry suoraan sisältöön

Ullan kanssa keittiössä

Eukkomamma on jo kahtena keskiviikkoiltana jännittänyt television ääressä, miten keittiömestari Ulla Liukkonen pärjää Sub-kanavan Top Chef -kisassa. Peukkuja on pitänyt pitää pystyssä, vaikka kyseessä ovatkin nauhoitetut lähetykset ja kisan voittaja lie jo tiedossa ja tieto salainen.

Eukkomamma kehottaa kaikkia lukijoitaan katsomaan taas tänään yhdeksältä, pysyykö Ulla kisassa. Hän kun on kahdella ensimmäisellä kerralla ollut jo varma lähtemisestään, mutta hyvin on pärjännyt kuitenkin. Hänen edesottamuksiaan on ollut ihan hykerryttävä katsoa, samoin mukava lukea kommentteja ohjelman nettisivuilta.

Miksi muka pitäisi nimenomaan hänen puolestaan jännittää? Tietenkin siksi, että Imatran Neitsytniemen kartanon keittiömestari Ulla Liukkonen on vahva eteläkarjalaisen ruokakulttuurin puolustaja ja on  vienyt eteläkarjalaisia makuja myös Linnan kutsuille. Top Chef -kilpailussakin tehnyt rehtiä maalaisruokaa, vaikka se ei ainakaan helpoin tie ole huippukokkikisassa menestymiselle.

Mutta eukkomamma pitää peukkuja myös siksi, että Ulla on vahvasti lemiläinen – Toivo ja Aili Kouvon tytär. Eukkomamma sai taannoin hänen keittokirjansa Ullan eväät, jonka resepteissä ovat mukana niin lepuskat ja lemiläiset potaatit kuin lammaskin. Mainio keittokirja kaiken kaikkiaan,joten ei Ullan keittokirjan takia tarvitse kisaa voittaa, vaikka se yksi palkinnoista onkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *