Siirry suoraan sisältöön

Emmat ja Antti kiinnostivat kunnantalon-kävijöitä

Opettaja evp. Marja-Liisa Jukosta odotti monen muun Lemin uudella kunnantalolla torstaiaamuna käyneiden ohella yllätys: hänen entinen oppilaansa Antti Hyyrynen, joka paremmin Stam1nan Hyrdenä tunnetaan, ja yhtyeen lauantaina pokkaamat Emma-pystit.

Marja-Liisa Jukonen sai punnita Emmaa kädessäänkin ja todeta, että raskaalla musiikilla on tienattu raskaat palkinnot. Mutta suhtautuminen sen soittajiin oli opettajalla lämpimän lempeä:

– Antti oli minulla oppilaana jo kolmannella ja neljännellä luokalla, Teppo  (”Kake” Velin) taisi tulla vasta viidennellä. Kyllä minä jo silloin ihailin Tepon rummutuksia, hän totesi.

Lempeiksi jäivät kuulemma myös kunnanjohtaja Simo Luukkasen lupaamat nuhteet palkintogaalan käytöksestä, eikä toruja tullut kylänmiehiltä tai -naisiltakaan, joista yllättävän moni oli Emma-gaalaa seurannut lauantai-iltana.

Rantatontti ei ollut päällimmäinen puheenaihe keskusteluissa valtuuston puheenjohtajan Juha Junnosen kanssa; tärkeämmäksi Antti Hyyrynen näki bändien harjoituskämpän löytyminen aloitteleville yhtyeille. Stam1nan aloituskämppä Tapiolassa kun on nyt nuorisoseuran käytössä. Treenikämppäasia on saatava nyt kuntoon, vakuuttivat Junnonen ja vapaa-aikasihteeri Siru Liljander.

Emmat, jotka Stam1na sai levystään ”Viimeinen Atlantis” ja vuoden metalliyhtyeenä, jäävät kunnantalolle jatkossakin. Kesäksi on jo suunnitteilla laajempikin rekvisiittanäyttely.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *