Siirry suoraan sisältöön

Savitaipaleella vipinää lapsille ja aikuisille

Savitaipaleen Kirkonkylän koulun  salissa on ensi lauantaina koko perheen kevättapahtuma, jonka konsertissa esiintyy Tohtori ORFF ja Herra Dalcroze. MLL:n perinteisen lastentarvikekirpputorin lisäksi myynnissä on koulujen vanhoja opetustauluja.
Koko perheen kevättapahtuma konsertteineen pidetään koulun salissa (Koulutie 11) lauantaina 26.3. kello 10:00 – 13:00.
Luvassa ononiratsastusta, kasvomaalausta, puffetti, kuvataidekoulun esittely- ja toimintapiste, palokunta ynnä muuta.
Klo 11 on koulun salissa yhteistyössä kunnan kulttuuritoimen kanssa koko perheen konsertti: Tohtori ORFF ja Herra Dalcroze! TV2:n Pikku Kakkosesta tuttu porukka laittaa sukat pyörimään jaloissa! Konserttiliput maksavat 2€.
Orffit ovat kiertäneet maata jo 14 vuotta ja takana on yli 2.000 konserttia, mutta päätoiminen lastenmusiikkiorkesteri on silti ilveksen innokkuudella liikkeellä!
Pikkukakkosesta tuttu sarja ”Laulujen osto- ja myyntiliike” on Tohtori Orffin käsikirjoittama ja orkesterin jäsenet myös näyttelivät ja tekivät musiikin sarjaan.
Orffin laulujen teemat liikkuvat hyvän ja huonon tuurin taitekohdissa eikä urilta poikkeamista kaihdeta. Orkesteri on tunnettu pahvilaatikkorummuistaan ja pyykkilautavirityksistään, luonnollisuudestaan ja oikeista lastenlauluista, jotka
pistävät sukat pyörimään niin lasten kuin aikuistenkin jaloissa! Tule kuulolle!

MLL:n paikallisosaston  jo perinteinen lastentarvikekirpputori on koulun ruokalassa. Pöytävuokra 3€/MLL:n jäsen, 5€/muut. Kirpparipöytiä on vielä jäljellä, varaa omasi p.041-4582929/Hanna.

Lisäksi tapahtumaa ryydittää vanhojen opetuskuvataulujen myynti. Niitä myydään kello 10-14. Kohtuu- ja hyväkuntoiset taulut maksavat 20-50 euroa, heikompikuntoiset hinnoitellaan erikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *