Siirry suoraan sisältöön

Valtuusto kuntaliitoksesta: EVVK!

Ei voisi vähempää kiinnostaa, muotoili Lemin maanantai-illan valtuustoseminaari kantansa Savitaipaleen kunnan esitykseen neuvotteluiden avaamisesta Länsi-Saimaan kuntien yhdistämisestä yhdeksi.

Lemin Kirjavan saamien tietojen mukaan kanta oli yksimielinen. Virallista pykälää asiasta ei muotoiltu, kun kyseessä oli valtuustoseminaari, mutta tuskin asia varsinaisessa kokouksessakaan muuksi muuttuu, jos sellaiseen viedään.

Mahdollisen pakkoliitoksen suuntana valtuutetut näkivät Lappeenrannan; vapaaehtoisen ja/tai oma-aloitteisen liittymisen mahdolliset kannattajat pitivät suunsa kiinni tai sitten liitosta ei halua kukaan paikalla olleista liki 20 valtuutetusta ja kunnanhallituksen jäsenestä..

Eikä pakkoliitosta tule, niin kauan kuin perussuomalaiset ovat eduskunnassa vallassa, vakuutti kunnanvaltuutettu, puolueen 2. varapuheenjohtaja Auli Kangasmäki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *