Siirry suoraan sisältöön

Musiikkijuhlat hyvässä vauhdissa

Avajaiskonsertti ja kaksi ensimmäistä ilmaistapahtumaa ovat näyttäneet, että Lemin musiikkijuhlissa on potkua tänäkin vuonna.

Päivi Loponen-Kyrönseppä (oik.), Anu Hostikka ja Tuula Hällström konsertoivat täydelle tuvalle Palolakodissa.

Torstain avajaiskonsertin kirkossa kuuli ja näki noin 180 musiikinharrastajaa, Palolakodin ilmaiskonsertti ja Tapiolan yhteislauluilta kokosivat yli sata laulun ystävää molemmat.

Sääkin on ollut suosiollinen, sadetta on saatu, mutta vasta tapahtumien jälkeen, joskin reipas sade saattoi hyvinkin kastella jonkun Tapiolasta Jalkosalmen Heinätansseihin matkanneen.

Mutta jos vanhat musiikkijuhlamerkit pitävät paikkansa, sen kesä kuivaa minkä kastelee, ja lauantaiaamun torikonserttia päästään kuulemaan hyvässä säässä. Operettia tarjoilevat Tuula Hällström sekä Anu ja Juha Hostikka – eli avajaiskonsertista jo tuttu kokoonpano.

Ja sitten iltapäivällä päästään nauttimaan kuorokonsertista solistein ja bändillä vahvistettuna koulukeskuksessa – ja illalla sekä virsikonsertista että jazz-jameista.

Lemiläinen nuori lauluntekijä Amanda Aalto esitti omaa tuotantoaan Tapiolan yhteislaulujen välissä. Säestäjänä oli Ismo Monola.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *