Siirry suoraan sisältöön

Helle helli Rahikkalassa

Komeasti pyörivät myllyn siivet Savitaipaleen Rahikkalassa leppeässä kesätuulessa, joka toki välillä yltyi puuskissa varsin hurjaksi, ja välillä tyyntyi ihan kokonaan, kun vietettiin kymmenennettä kyläjuhlaa.

Rahikkalan myllymäki täyttyi taas juhlaväestä.

 

Uutispuuro maistui, ohjelmaa oli musiikista juhlapuheisiin ja mainion lausujaryhmän esityksiin. Lausujina olivat mm. Tuula Heiskanen ja Helli Olkkonen, joka ”kirjoitti kirjettä hitaasti, koska tiesi, ettei vastaanottaja osaa nopeasti lukea”.

Tuula Heiskanen oli yksi lausujista.

Aurinkoiselle rinteelle oli jälleen pystytetty suuri määrä erilaisia myyntikojuja leivonnaisista ja hilloista turkiksiin ja kauneudenhoitoaineisiin,. Totta kai oli myös onnenpyörä ja jätevesineuvontaa ja ah, niin ihania vastapaistettuja munkkeja kahvin kera.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *