Siirry suoraan sisältöön

Jaffakakku

Appelsiinin ystäville maistuu varmasti tämä mehevä ja herkullinen jaffakakku. Maku on täyteläinen ja pehmeä mutta myös raikas. Erityisesti perinteisen täytekakun ystäville tämä kakku kelpaa, mutta ei silti ole liian ”äklömakea”. Tätä ottaisi mielellään vaikka toisenkin palasen:)

Täytekakkupohjana ajan puutteen vuoksi kaupasta ostettu pohja. Kostutus appelsiinimehulla, saa kostuttaa aika reilusti. Tähän kävisi tietysti yhtä hyvin myös jaffa kakun nimen mukaan 😀 Täytteeksi rahkakermavaahtoseos ja appelsiinimarmeladia. Itse tykkään käyttää tuota rahkaa kerman kanssa, se jämäköittää ja tuo kakkuun sellaista raikkautta.  Koristeeksi vielä muutama jaffakeksi viimeistelemään teeman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *