Siirry suoraan sisältöön

Sirkutuksia jälleen!!

Nyt on Amandan loma loppu ja taas pitää elämästään kertoa. Yksi ilta annoin Amandalle palan kurkkua ja siitähän se vasta pitikin.

Amanda ihastui kurkkuun.

Onneksi Amanda sentään muisti tutustua kurkkuun ennen syömistä. Sehän olisi voinut olla vaikka myrkytettyä!
Näin Amanda tutustui kurkkuun: Ensin kurkkua tökittiin nokalla,sitten hieman imeskeltiin ja sitten puraistiin ensimmäinen pala, sitten seuraava hieman isompi ja kolmas, joka oli jo varsin iso ja lopulta neljäs, joka oli jo suorastaan jättimäinen. Lopulta syömisestä tuli pikemminkin ahmimista.
Eräs aamu heräsin ja ajattelin: Jes! Amanda on hiljaa nyt voin jatkaa nukkumista kaikessa rauhassa…. Mutta tietenkin juuri silloin pääskysparvi lentää ikkunan ohi lujaan ääneen sirkuttaen. Siitäkös Amanda sitten innostui. Se yritti puhua pääskysille, mutta pääskysillä oli niin iso kiire, etteivä ne ehtineet kuunnella Amanda-parkaa.

Siinä kaikki tältä kertaa!

CYTHEREA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *