Siirry suoraan sisältöön

Uimille viikon siltamotti

Kotalahden suunnasta ei pääse autolla suoraan Lemin kirkolle koko työviikkona, kun Tuohtjärven siltaremontti alkaa maanantaina 5. syyskuuta. Jalkapelissä ja kevyillä ajopeleillä liikkuvat kuitenkin avustetaan yli, lupaa ELY-keskus.

Tuohtjärven ja Kivijärven välisen ojan teräsputkisilta Uimintiellä Uimin Peräkylässä uusitaan 5.-9. syyskuuta. Työn aikana ajoneuvoliikenne Lemiltä Kotalahteen ja Monolaan ja päinvastoin tapahtuu joko Iitiäntien ja valtatie 13:n kautta tai Kaihtulantien ja Mankinmyllyntien kautta Taavetintielle.

Uuden sillan rakentaa Kesälahden Maansiirto Oy ja rakennuttaa Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen liikenne- ja infrastruktuurivastuualue.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *