Siirry suoraan sisältöön

Vaimoke vauhdilla kohti ensi-iltaa

Lemin nuorisoseuran syksyn ensi-ilta Vaimoke etenee vauhdilla kohti marraskuista ensi-iltaansa. Tällä viikolla päästiin ensimmäisen kerran viemään esitys läpi alusta loppuun samoissa harjoituksissa. Näytelmän puvustus ja lavastus etenevät sitä mukaa kuin näytelmä saa rytminsä ja näyttelijät oppivat repliikkinsä.

Kirsti (Jenni Makkonen) saa sisariltaan kunnon hieronnan. Sisaria esittävät Laura Penttilä (vas.), Anu Pesari ja Liisa Haiko.

Hilja Valtosen komedia on vauhdikasta menoa, jopa niin vauhdikasta, että harjoituksissa alettiin pelätä ensimmäisen näytöksen menevän liiankin sujuvasti. Reseptiksi keksittiin ottaa lauluihin säkeistö tai kaksi lisää. Tapiolassa on näet jälleen luvassa musiikkiteatteria – tällä kertaa elävän musiikin säestyksellä. Ja paljon naurua ja napakkaa replikointia.

Sami Sivosen ohjaama Vaimoke saa ensi-iltansa perjantaina marraskuun 18. päivänä. Esitysajat ja -tiedot löytyvät Lemin nuorisoseuran omilta sivuilta.

Esko Latva (Jussi Sinkko) kosiskelee Kirsti Leivoa (Jenni Makkonen).

Kirstin äiti (Päivi Pokkinen) näkisi tyttäresä mielellään morsiamena. Isänä nähdään Penti Kauppi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *