Siirry suoraan sisältöön

KOTKAN SUURI LAATIKKO – Mirandan ketjusatu

Eräänä päivänä kotka löysi laatikon, joka oli jumissa suossa. Hän kiskoi ja kiskoi, mutta ei saanut laatikkoa nousemaan. Kotka haki variksen avukseen.
Varis tarttui kotkaan, kotka tarttui laatikkoon. He kiskoivat ja kiskoivat, mutta eivät saaneet laatikkoa nousemaan. Varis haki oravan avukseen. Orava tarttui varikseen, varis tarttui kotkaan, kotka tarttui laatikkoon. He kiskoivat ja kiskoivat, mutta eivät saaneet laatikkkoa nousemaan.

Orava haki punatulkun avukseen. Punatulkku tarttui oravaan, orava tarttui varikseen, varis tarttui kotkaan, kotka tarttui laatikkoon. He kiskoivat ja kiskoivat, mutta eivät saaneet laatikkoa nousemaan.

Punatulkku haki kolibrin avukseen. Kolibri tarttui punatulkkuun, punatulkku tarttui oravaan, orava tarttui varikseen, varis tarttui kotkaan, kotka tarttui laatikkoon. He kiskoivat ja kiskoivat, mutta eivät saaneet laatikkoa nousemaan.

Kolibri haki koppakuoriaisen avukseen. Koppakuoriainen tarttui kolibriin, kolibri tarttui punatulkkuun, punatulkku tarttui oravaan, orava tarttui varikseen, varis tarttui kotkaan, kotka tarttui laatikkoon. He kiskoivat ja kiskoivat, ja jopa laatikko nousi suosta.

MIRANDA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *