Siirry suoraan sisältöön

Musiikkia, vauhtia ja naurattavia tilanteita

Perjantaina se sitten nähdään – ”Vaimoke” ensi-illassaan Tapiolan näyttämöllä. Luvassa on nopeita käänteitä, napakkaa sanailua ja paljon musiikkia.

Koko esiintyjäkaarti loppukohtauksessa - laulaen.

Sami Sivosen ohjaama ”Vaimoke” on kepeä, hauska, vauhdikas ja viihdyttävä. Keskiviikkoillan läpimeno nauratti niitäkin, jotka ovat esityksen moneen kertaan nähneet. Kun ensi-iltayleisö perjantaina täyttää Tapiolan salin, riemua riittänee yllin kyllin.

Vaimokkeen tarina on vanhoja Suomi-filmejä katsoneille varmasti tuttu, mutta teatterissa harvemmin nähty. Uusi Kari Paukkusen ja Leena Tammiston käsikirjoitus toimii Tapiolan näyttämöllä, ja tuttu mutta osin uudistunut näyttelijäkaarti saa siitä paljon hupia irti.

Ensi-ilta on siis nyt perjantaina kello 19, muut esitysajat löytyvät nuorisoseuran omilta sivuilta.

Jenni Makkonen tekee pääroolin Kirstinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *