Siirry suoraan sisältöön

Joulupukki nähty Kuukanniemessä

Joulupukki ja Michael Jacksonia tanssivat tontut olivat vetonauloina Kuukanniemen joulumyyjäisissä keskiviikkoiltana. Koulun vanhempainyhdistyksen organisomista myyjäisistä sai mukaansa joululahjojen ja -koristeiden, kynttilöiden ja leivonnaisten ohella myös tietoa Tietomaakunnan Sadan megan maakunta -hankkeesta.

– Hanke etenee Lemillä siinä mielessä suotuisasti, että kunta on antanut luvan laajakaistaverkon kilpailuttamiseen, saattoi projektipäällikkö Heli Pajuvirta todeta. Kilpailutus sinänsä ei verkkoa tuo, jos operaattorit eivät jätä tarjouksia, hän tarkensi.

Kuukanniemen taajamaa sinänsä ei maaseudun laajakaistahanke kosketa, kun se on rajattu operaattorien toimesta markkinavoimien alueeksi. Mutta jos sattuu asumaan maaseudulle vedetyn runkoverkon tuntumassa, kiinteän laajakaistan iloista voi päästä osalliseksi.

Joulupukki oli nuorimmaisten suosikki Kuukanniemen myyjäisissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *