Siirry suoraan sisältöön

APRILLIA JOULUNA?! Osa 2 – Mirandan satuja

Kaikki juoksivat ympäri Sylvesterin huonetta. Valkosuklaa liukastui mehuläiskään ja mehua lensi hänen suuhunsa. ”Kamut!” huusi Valkosuklaa maistellen mehua. ”Tämä on mansikkamehua!” Tipi nyrpisti nokkansa.

PetShopit aamiaisella. Kuva: Miranda.

 

”Nyt hän on karannut jonnekin. Salakäytävään…” Muut katsoivat Tipiä. ”Tässä huoneessa on kaksi salakäytävää.” Tipi sanoi nostaen lattialankkua.

Sylvesteri oli päässyt sillä välin keittiöön. Onneksi hän oli kuullut muiden tulon, ettei olisi jäänyt kiinni. Hän ryömi toista käytävää pitkin jne. Sitä he jatkoivat koko lopun päivän. Aamiaisella kaikki unohtivat eilisen. Paitsi eräs…

Kuka ei unohtanut eilistä? Se selviää seuraavassa jaksossa…

MIRANDA

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *