Siirry suoraan sisältöön

Niemi kuin niemi, kauppa tulee

Eukkomamma luki lehdestä, että osuuskauppa rakentaa Suomenniemelle uuden ison myymälähallin. Ihan mukava uutinen, paitsi että aika pitkään on jo ehtinyt odottaa uutista Kuukanniemen uudesta kaupasta.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on jo monissa puheissa ja neuvotteluissakin nähty pelastajana taajaman kaupattomuuteen, kun yksityiset kauppapyrkimykset ovat kaatuneet toinen toisensa jälkeen.

Paikkaakin uudelle kaupalle on mallailtu sekä valtatien varteen että nykyisen kaupan seinien sisälle tai tontille uudisrakennuksena. Kissa ja hiiri -leikki kauppa-asian tiimoilta on jatkunut niin kauan, että jokunen muuttokuormakin on tainnut suunnata sinä aikana taajamasta muualle – tai jäänyt matkaamasta kohti Kuukanniemeä.

Mutta nyt on Suomenniemen kaupan suunnitelmat ja avajaispäivä julkaistu, jospa Kuukanniemi olisi jonossa seuraavana. Kaupan mallikin olisi valmiina, samoin toteuttamismalli: vanha pois ja uutta tilalle. Vai oliko niin, että uusi myymälä olikin jo tarkoitettu Kuukanniemeen, mutta kun siellä asia on ollut mutkallistakin mutkallisempi, se pystytetäänkin Suomenniemelle?

Mikä taas tarkoittaa, että Etelä-Karjalan Osuuskauppa tulee laajentaneeksi Mikkeliin; sen kaupunginosahan Suomenniemi on tuota pikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *