Siirry suoraan sisältöön

Vielä ehtii mukaan valokuvakurssille

Savitaipaleen kansalaisopisto ja Mari Joutjärvi järjestävät kevään aikana valokuvakurssin Lemillä. Sille ehtii vielä ilmoittautua, sillä viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 7. maaliskuuta.


Ilmoittautumiset otetaan puhelimitse numeroon 0407131884.

Kurssi on suunnattu erityisesti nuorille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita.

– Tässä myös loistava lahjaidea rippilapsille ym. Jos annatte kameran – antakaa paras mahdollinen liitelahja eli taito käyttää sitä! Mari Joutjätvi (ent. Huttunen) vinkkaa.

– Viestiä saa laittaa myös postituslistoille, jos teillä on semmoinen, hän toteaa.

Valokuvauksen peruskurssi  järjestetään Lemin koulukeskuksessa kuvaamataidon luokassa 14.3. alkaen  keskiviikkosin kello 17.30-19.30 ja kahtena lauataina 24.3. ja 14.4. kello 12.30-17.30. Oppitunteja on yhteensä 20, kurssimaksu on 35 euroa.
Kurssi soveltuu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Kurssilla käsitellään mm. kameran rakennetta ja käsittelyä, kuvaustekniikkaa, kuvausvirheitä ja kuvankäsittelyn perusteita. Lisäksi tehdään käytännön kuvaustehtäviä ja harjoitteita.
Mukaan kurssille mieluiten järjestelmäkamera (myös muu kamera käy) ja muistitikku kuvien tallentamista varten. Myös oman kannettavan tietokoneen voi halutessaan tuoda kurssille.
Opettaja Mari Joutjärvi on Suomen Kameraseurojen liiton vuoden 2012 Nuori kuvaaja.

Ennakkoilmoittaudu 7.3. mennessä p. 0407131884. Ei netti-ilmoittautumista. Lisätietoja kurssista saa Mari Joutjärveltä sähköpostilla tommari.foto@gmail.com tai puhelimella 050 365 6775.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *