Siirry suoraan sisältöön

Ehdittekö postiin?

Eukkomamma tuli kotiin kiirastorstaina viiden maissa ja avasi sähköpostinsa. Siellä oli meili ystävältä ja sinä oheinen lehtileike.

Leike oli valtakunnallisesta Demokraatti-lehdestä, entisestä Uutispäivä Demarista. Sen pääsiäismuistioon oli kirjattu kaikki tärkeät aukiolo- ja kiinnimenoajat, myös postin. Kuten leikkeestä käy ilmi, Lemin posti poikkeaa valtakunnallisesta linjasta.

Eukkomamma tosin on jo oppinut, että Lemin posti menee viideltä kiinni joka arkipäivä. Kiirastorstainakin olisi sinne nippa nappa ehtinyt, jos olisi asiaa ollut. Vaikka tieto lehtileikkeen muodossa hieman myöhässä olikin.

Tai olisihan asiaa ollutkin. Pöydällä on pakettikortti, jolla voisi lunastaa puhelimeen uuden SIM-kortin. Eukkomamma näet joutui telemarkkinoinnin uhriksi ja on vaihtamassa operaattoria toistakymmentä vuotta kestäneen asiakassuhteen jälkeen.

Tai ehkä on vaihtamassa. Harkinta-aika on meneillään. Ystävällinen liittymäkauppias neuvoi, että jos tulen katumapäälle, tehdystä sopimuksesta pääsee helpoiten eroon jättämällä postipaketti lunastamatta. Eukkomamma harkitsee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *