Siirry suoraan sisältöön

Lemin radio aloitti, sunnuntaina pelimanneja livenä

Lemin kotiseutuyhdistyksen kotiseuturadio aloitti lauantaina tänään lähetyksensä. Ohjelma saatiin eetteriin onnistuneesti. Jos kuka ei tänään päässyt kuulolle, ensi lauantaina on seuraava lähertys. Taajuudella 100 megaherziä.

Heti perään on kuitenkin nyt sunnuntaina uutta ohjelmaa kunnantalon puistikossa. Vapaaaehtoisväen järjestämät Kesäpäivän laulelot kutsuvat kello 15 alkaen. Pääesiintyjät – Kymenlaakson pelimannikuoro ja -orkesteri  – ennättää paikalle tosin vasta kello 16.30, mutta sitä ennen on hyvää aikaa kahvitella, seurustella ja vaikkapa tutustua eteläkarjalaisiin ”kunniakansalaisiin”.

Noin 30 Lemin Eskoa, Taipalsaaren Kipparia, Savitaipaleen Charlottaa ja Tanelia, Imatran Inkeriä, Ruokolahden Eukkoa ja Äijää sekä Lappeenrannan Linnoituksen Isäntää on tulossa Lemille särälle ja sitten pihajuhlan kahviseuraksi. Kannattaa tulla katsomaan koreira asuja ja haastamaan mukavien eteläkarjalaisten kanssa ennen kymenlaaksolaista musiikkia.

Jos sade ropisee, tapahtuma on Tapiolassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *