Siirry suoraan sisältöön

Mäntyperän näyttelyssä esillä emännän töitä

Savitaipaleen Mäntyperän 16. näyttelykesä avautui hieman poikkeuksellisesti. Näytteillä on näet talon emännän Sirkka-Liisa Vaalivirran omia töitä teemalla ”Luonnon lumoa”.

Avajaispäivänä näyttelyyn tutustuivat mm. Pirkko Muukka (vasemmalta), Terttu Saraperä ja Veikko Muukka. Kuva:Sirkka-Liisa Vaalivirta.

 

Esillä on piirroksia väreillä ja ilman, valokuvia ja valokuvakopioita Mäntyperältä, Saimaalta  ja Lapista , vanhempia ja ihka uusia vesiväritöitä sekä muutamia uusia öljyväritöitä pohjoisen maisemista. Näyttely on auki aina, kun olen kotona. Kauempaa tulijan kannattaakin varmistaa aukiolo puhelimella (050-5373903). Kaikki työt ovat myytävinä ja kahvitkin tupasessa voi entiseen tapaan nauttia.
Maanantaina 18.6. klo. 13.00 Mäntyperällä, os. Survajantie 1351. eläkeläisten pihalaulajaistapahtuma. Laulattajina Eino ja Sinikka Aapro, kahvitarjoilu. Vieraana Hopeisen harmonikan finalisti Tuukka Waris Taipalsaarelta. Kahvitarjoilu.

SIRKKA-LIISA VAALIVIRTA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *