Siirry suoraan sisältöön

Sinin ja Ampun paluu

Teksti ja kuvat: Cytherea Jokela

Terve, tsirp tsirp täällä sitä taas ollaan! Niin, Sini ja Amppu siis. Anteeksi tämä piiiitkä viivytys, teillä on varmasti ollut kauhea ikävä!

Sini sai uuden lelun, kun täytti vuoden.

Mutta ei hätää, Sini ja Amppu ovat taas täällä. Vaikeahan sitä on uskoa että viimeksi kirjoitin
tänne Sinistä ja Ampusta 11.4…

No, mutta sitten jotain muutakin kuin alkuhöpöttelyä :-). Sini on toki kasvanut jo jonkin verran, Amppukin ehkä paksuudessa… Mutta Sinihän täytti juuri vuoden! Nyt kyllä harmittaa kun ei sitä voi sanoa enää pikku-Siniksi. Undulaatin iässä se kun on jo aikuinen. Tai ainakin melkein.

Sini on jo ehtinyt tässä ajassa rikkoa kaikenlaista, esimerkiksi yhden muovisen helisevän pallon, jonka päällä istui muovinen undulaatti. Sen Sini sitten tiputti lattialle ja RÄKS! Se olikin rikki. Muovilintu makasi lattialla ja pallo kauempana lattialla sekin. Ja niin päättyi muovi lintu paran tarina.

Sini orrella, Amppu sitä alempana.

Amppukin on kesyyntynyt huomattavasti. Se on aina tulossa innoissaan kädelle syömään herkkuja. Se onkin jo aikamoinen paksukainen… Mutta ei se kuitenkaan ole liian lihava. Juuri sopiva.

Amppu hirssiä nokkimassa.

Siinä sitten olikin aikapaljon kaikenlaista. En ole lainkaan varma milloin seuraavan kerran saatte jälleen kuulla meistä, ehkä piankin, ehkä saattaa kestää kauemminkin. Joskus kuitenkin.

Cytherea ja undupallerot 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *