Potaattia ja soosia syömään

Potaatti-päivälliset kutsuvat Lemin museotuvalle ensi sunnuntaina kello 14.

Vanhan tavan mukaan Lemillä syksyn satoa on juhlittu syömällä lokakuussa perunaa – perunaa voin kanssa ja sormin. Nyt perunaa pääsee maistamaan järjestyksessään  toisille nykyajan pottupäivällisille
Tarjolla on erilaisia   perunalajikkeita, Lemin punasesta mozartiin. Voit siis vertaillamaistelemalla eri perunalaatuja ja samalla syödä itsesi kylläiseksi
terveellisellä potulla. Tänä vuonna on perunan lisäksi tarjolla *perinteistä läskisoosia* lisukkeineen.

Lemin perunanviljelijät ja Lemin kotiseutuyhdistys haluavat muistuttaa ihmisiä siitä, kuinka tärkeä kasvis peruna meille on.

Potaatti-päivällinen maksaa viisi euroa henkilöltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *